Nybodaringen 103

Nybodaringen 103

Slutpris

8 100 000 kr


Nybodahöjden-Liljeholmskajen— Stockholm

Nybodaringen 103


Slutpris
8 100 000 kr

Nybodahöjden-Liljeholmskajen— Stockholm

Högt belägen 4:a med balkong och två badrum!

Ljus, rymlig och högt belägen gavel-4:a om 95 kvm med balkong i fritt, soligt söderläge och med fin utsikt över omgivande trädtoppar och in mot stadens skyline. Lägenheten präglas av ett generöst ljusinsläpp via stora fönsterpartier och genom de helglasade balkongdörrarna vilket är en del av förklaringen till den härligt luftiga känslan i bostaden. Interiören är stilrent elegant med ljusa färgval i nordisk fräschör. Det rymliga vardagsrummet är lättmöblerat och utgör lägenhetens självklara mittpunkt och blir den naturliga umgängesytan för familjen och vännerna. Den rundade balkongen med sitt soliga söderläge utgör en naturlig förlängning av vardagsrummet och blir en självklar plats för soldyrkaren men också en plats att njuta de varma sommarkvällarna på. Köket är modernt funktionellt från 2020 och fullutrustat med stor matplats invid fönstret. Tre sovrum varav två har plats för dubbelsäng. Två badrum, ett mindre med dusch och ett större med badkar, fönster och tvättmaskin. Lägenheten erbjuder även mycket bra förvaringsutrymmen i både klädkammare och flertalet garderober. Dessutom finns det ett källarförråd om ca 9 kvm. Ett extra plus är att möjlighet finns att ta över säljarens parkeringsplats strax utanför porten. På Nybodahöjden bor man i ett stillsamt grönskande område med staden inpå knuten med närhet till bra kommunikationer såsom tvärbana, pendeltåg och bussar runt knuten i Årstaberg. Matbutik finns i närheten vid Årstadals tvärbanestation. På kort promenadavstånd når man Liljeholmskajen med dess sjöstadsliv bland restauranger, uteserveringar, badbryggor och promenadstråk.


Boarea
95 kvm
Avgift
5 032 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-04-27

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Nybodaringen såldes av oss 2022-04-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Nybodaringen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.