Nytorgsgatan 33, 1 tr / Södermalm / Nytorget / Stockholm

2,5:a i toppskick med bästa läget på Södermalm! Möjlig 3:a!

Slutpris
6 500 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
1 377 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nytorgsgatan såldes av oss 2017-11-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Nytorgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm / Nytorget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en snygg och välplanerad 2,5:a i toppskick! Med enkla medel kan planlösningen disponeras om till en 3:a. Bostaden har låg avgift, spröjsade fönster och en tillhörande uteplats som vetter mot föreningens innergård. Genomgående vackra trägolv, stilrent och smakfullt renoverad. En stor och öppen inre hall med flertalet möbleringsalternativ. Härligt sovrum med stort ljusinsläpp. Uteplatsen nås via två dubbeldörrar från både vardagsrum och kök som ligger i öppen planlösning med varandra. Ett stort och vackert rum som används på ett mycket social sätt. Här bor du mitt på Södermalm i attraktiva och mysiga kvarter. Grönområden, butiker och kommunikationer runt knuten. Nytorget är mittpunkten i området och är numera ett av Stockholm mest attraktiva områden.

En lägenhet att trivas i! Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration