Observatoriegatan 22, 3 tr

Observatoriegatan 22, 3 tr

Slutpris

14 000 000 kr


Stockholm / Vasastan— Stockholm

Observatoriegatan 22, 3 tr


Slutpris
14 000 000 kr

Stockholm / Vasastan— Stockholm

Sekelskiftesvåning om 160 kvm fördelat på 6 rum och kök och med låg avgift!

Varmt välkomna till denna ståtliga sekelskiftesvåning på bästa läge mitt i hjärtat av Vasastan! Vägen upp till våningen går via en representativ och vacker entré med tidstypiska detaljer från byggnadsåret 1886. Väl i lägenheten möts ni av flertalet karaktäristiska detaljer så som gedigen takstuckatur, speglade pardörrar, kakelugnar, höga golvsocklar, stora fönster och vackra golv. I hallen finns plats för avhängning för ytterkläder och skor och i anslutning till hallen ligger en WC med handfat och toalett. Vidare når ni det pampiga vardagsrummet med generösa ytor för matsalsmöbler och soffgrupp för hela familjen. I vardagsrummet finns också en vacker och unikt utformad kakelugn. Genom vackra pardörrar når ni ett hörnrum med tre stora fönster och ytterligare kakelugn. Rummet går att användas såväl som matsal, arbetsrum eller sovrum. Vidare finns ytterligare fyra ordentliga sovrum med plats för dubbelsäng. Möjlig balkong från köket. Våningen är i behov av renovering och här finns stor potential att skapa ert eget drömboende!

Här bor ni i en trevlig förening med låg avgift, och absolut förstklassigt mitt i Vasastan där allt finns för de som älskar det bästa Stockholm har att erbjuda. Närhet både till Sankt Eriksplan och Odenplan med butiker, restauranger och caféer samt sprudlande och gröna Vasaparken. Några restaurang- och caféfavoriter i området är Grill, Flippin' burgers och Yuc.

Välkomna på visning!


Boarea
160 kvm
Avgift
3 954 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-06-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.