Observatoriegatan 2 B, 4tr

Observatoriegatan 2 B, 4tr

Slutpris

6 450 000 kr


Vasastan— Stockholm

Observatoriegatan 2 B, 4tr


Slutpris
6 450 000 kr

Vasastan— Stockholm

Totalrenoverad 2a högt upp med låg avgift!

Varmt välkommen till denna ljusa, genomgående och topprenoverade bostad om 59kvm i centrala Stockholm!

Bostaden är fylld utav eftertraktade attribut så som ett inbyggt marmorbord, takrosetter, vitlaserad fiskbensparkett, detaljer i mässing och marmor, speglade dörrar, elementskydd samt höga golvsocklar. Ni välkomnas in till hallen genom en speglad säkerhetsdörr. Här finns god avhängning i form utav eleganta kappkrokar i mässing, hatthylla, skoställ, ett inbyggt överskåp och en vacker garderobsvägg med speglade dörrar. Köket är fullutrustat och har gott om förvaring i ett stort skafferi, flertalet hyllor samt över- och underskåp. Det ljusa vardagsrummet erbjuder utrymme för soffgrupp, mediamöbel och matplats. I sovrummet får det enkelt plats en rejäl dubbelsäng, sängbord, arbetsplats eller annan trivselmöbel. Stilrent badrum i grått och vitt. Detta är den enda lägenheten på våningsplanet och upplevs därav som lugn och trivsam. Garageplats i granfastigheten kan övertas från nuvarande ägare.

Stabil förening med god ekonomi här finns 21st bostadsrätter, 1st hyresrätt samt 4st lokaler. Hyresrätten och lokalerna anses vara dolda tillgångar till föreningen. Både avgifterna och föreningens belåning ligger långt under snittet i Stockholm. Detta om ca 380kr/kvm respektive 2 962kr/kvm. Föreningen har skickat in en ansökan om balkongbyggen för samtliga lägenheter i port B och inväntar svar kring beslut. Om balkongansökan godkänns skulle möjligheten finnas att bygga en balkong från köket. Stambytet skedde 2006 och inga stora renoveringar är planerade i närtid.

Bostaden är belägen invid trevliga Observatorielunden med gångavstånd till Drottninggatan, Odenplan och Norra Bantorget. Området erbjuder shopping, restauranger, caféer m.m inom bekvämt promenadavstånd. Här finns även goda kommunikationer i form utav innerstadsbussar samt tunnelbanans gröna linje och pendeltåg från Odenplan.

Kontakta ansvarig mäklare för visning!


Boarea
59 kvm
Avgift
1 880 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-08-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.