Östermalmsgatan 78, 1 tr ög / Östermalm / Stockholm

Charmig Östermalmstrea med vackra detaljer bevarade, balkong, kakelugnar samt utmärkt läge!

Slutpris
6 900 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
3 556 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på östermalmsgatan såldes av oss 2018-10-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på östermalmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad och charmig sekelskiftestrea, belägen mellan två fina gårdar, med balkong i söderläge! Lägenheten är genomgående vilket ger en härlig känsla av ljus och rymd. Här bor du i ett riktigt trivsamt hem strösslat med vackra original detaljer väl bevarade, så som kakelugnar, varav en är eldningsbar, spegelindelade dörrar och fönsternischer, stuckatur samt takrosetter. Vardagsrummet i utmärkt storlek har stora fönster som släpper in härligt med ljus. Två vackra sovrum varav det ena leder ut till den södervända balkongen. Vill du återställa till tidstypisk elegans alternativt sätta din egen prägel om du hellre önskar en modernare touch, finns alla möjligheter. Oavsett vad du väljer bor du i en riktigt pärla!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration