Östhammarsgatan 69

Östhammarsgatan 69

Slutpris

2 500 000 kr


Gärdet / Östermalm— Stockholm

Östhammarsgatan 69


Slutpris
2 500 000 kr

Gärdet / Östermalm— Stockholm

Ljus och välplanerad 1:a med grönskande vy!

Varmt välkomna till denna mysiga etta precis intill Ladugårdsgärdet! Lägenheten erbjuder ett praktiskt kök med gott om förvaring. Bostadens rum är mycket ljust och härligt tack vare det stora fönsterpartiet som släpper in rejält med solljus. Utsikten från fönstret är ut mot en grönskande gård. Här finns utrymme för soffa, större säng samt annat önskvärt möblemang. Fiber och säkerhetsdörr.

Ljus, trivsam 1:a i högt och fritt läge. Stilrena ytskikt och mycket yteffektiv lägenhet med fina originaldetaljer såsom speglade dörrar och fina fönster beslag. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en avskild och praktisk sovalkov. Här finns plats för soffa, säng, matbord och annan önskvärd trivselinredning. Bostaden disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring för ytterkläder och skor, vidare finns ett välplanerat kök och kaklat badrum. Allrummet har en trivsam känsla och det stora fönstret ger rikligt med ljusinsläpp.

- Välplanerad
- Modernt kök
- Gott om förvaring
- Direkt närhet till Västermalmsgallerian
- Stabil förening med fin innergård

Föreningen Brf London 1 är en äkta förening från 1999. Föreningen äger marken och förvaltar fastigheten London 4 som är försäkrad hos Brandkontoret. Föreningen upplåter 39 lägenheter med bostadsrätt, 4 hyresrätter samt 1 bostadsrättslokal och en hyreslokal. Föreningen är stabil och amorterar i hög takt av sina lån. Föreningen har sålt en garagelokal till en extern byggherre som färdigställt två nya bostadsrättslägenheter. Huset är uppdelat i halvtrappor där lägenheten ligger på våning 1 men 2 trappor upp.

Bostaden är belägen på Gärdet. Området passar perfekt för dig som värdesätter närhet till både natur och city. Ladugårdsgärdet ligger med motionsspår, utegym, Kampementsbadet och naturupplevelser precis intill. Lite längre upp på gatan finns en matbutik samt en handfull restauranger runt husknuten. För den träningsintresserade finns SATS Gärdet och Paddel i frihamnen några minuter bort. På behagligt promenadavstånd når du populära Fältöversten med sitt breda utbud av shopping, matbutiker, restauranger samt ytterligare vardagsservice. Utanför huset går 1:ans buss väldigt frekvent som tar dig igenom hela stan. Röd tunnelbanelinje med station Gärdet, uppgång på Värtavägen inom 10 min promenad.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
25.5 kvm
Avgift
1 459 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-08-23

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Östhammarsgatan såldes av oss 2021-08-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Östhammarsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.