Oxenstiernsgatan 23, 3 tr / Östermalm / Gärdet / Stockholm

Välplanerad trea med både öppen spis och balkong på Gärdet!

Slutpris
6 200 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
1 993 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-03-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oxenstiernsgatan såldes av oss 2018-03-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Oxenstiernsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm / Gärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en ljus och väldisponerad trea med öppen spis och balkong på Gärdet! Du tas emot i entrén som har trivsam klinkers och praktisk förvaring i garderober med skjutdörrar. Vardagsrummet som är i öppen planlösning med köket, har stämningsfull och vacker öppen spis. Från vardagsrummet kommer du ut till balkongen som ligger i befriande högt och fritt läge. Köket håller hög standard med blanka luckor och integrerade vitvaror och inbjuder till avkopplande stunder med familj och vänner.

Här bor ni på absolut bästa adress och läge, med allt vad Östermalm och Gärdet har att erbjuda i form av service, restauranger, caféer och butiker. Strosa längs gångstråken, promenera över Djurgårdsbron och njut av vackra omgivningar längs Djurgårdsbrunnsviken och Stockholms inlopp.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration