Sök Meny
Visningar
 • Tisdag 24 januari 19:00-19:30

  Öppen visning

 • Söndag 22 januari 15:00-15:30

  Öppen visning

Boka visning
Stockholm / Kungsholmen / Hornsberg
Pär Lagerkvists Gata 34
Utgångspris: Kalkyl 4 175 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 52 kvm
Avgift: 2 852 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 sovrum
Våning: 3 av 7 (Hiss finns)

Stockholm - Kungsholmen / Hornsberg / Pär Lagerkvists Gata 34

2:a med balkong och sjöutsikt!

Välkomna till en fin och välplanerad 2:a med hög maskinell-och materiell utrustning enligt nybyggnadsstandard och med ett oslagbart läge vid populära Hornsbergs Strand. Från balkongen bjuds det på härlig sjöutsikt över Ulvsundasjön och Mälaren. Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum och köket som är modernt med rostfria vitvaror och gott om förvaring och arbetsytor. I vardagsrummet finns gott om plats för matgrupp, soffa och mediamöbel. I sovrummet ryms dubbelsäng, garderober med skjutdörrar och härifrån når ni även balkongen med härlig sjöutsikt. Här bor du i en välskött förening samt med närhet till allt vad Kungsholmen har att erbjuda med närservice, kommunikationer, restauranger och sist men inte minst badmöjligheter och grönska. Varmt välkommen på visning!


Panorama

Provmöblera
Bostadsvisning i VR
Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Rumsbeskrivning
 • Hall
  Välkomnande entré med avhängning för ytterkläder och förvaring i garderober bakom skjutdörr. Väggarna är ljust färgsatta och på golvet ligger ekparkett. Direkt möts ni av den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum. Välkomna in!
 • Kök
  Modern och stilrent kök med gott om arbetsytor och förvaring i skåp och lådor med vita fronter. Under överskåpen sitter spotlights som ger bra arbetsbelysning till den gråa arbetsbänken med svart ovansittande kakel. Hög maskinell standard med rostfria vitvaror som består av ugn, spis, kyl/frys, inbyggd diskmaskin och mikro. Utrymme för matplats för 4-6 personer.
 • Vardagsrum
  Mysig vardagsrumsdel med ljusinsläpp från fönster med sjöutsikt och med plats för soffa och mediamöbel.
 • Sovrum
  Mysigt och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och gott om förvaring i garderober med skjutdörrar. Väggarna är färgsatta i ljust blå kulör. Från sovrummet når ni även lägenhetens balkong med härlig sjöutsikt och underbar kvällsol!
 • Badrum
  Helkaklat duschrum med grå klinkers och vitt kakel på väggarna. Utrustat med duschhörna, wc-stol, tvättställ på kommod, spegelskåp och tvättmaskin. Bra belysning genom spotlights i taket.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  52 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum (max 1 sovrum)
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2011-1013
 • Värme och ventilationsanl.
  Huvudsystemet för uppvärmning är fjärrvärme. Tilluft via don, med filter bakom radiatorer. Mekanisk frånluft med värmeåtervinning i värmepump
TV- och Internetanslutning
 • Gåspennan har avtal med Telia om leverans av bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund. I varje lägenhet finns en digitalbox. Denna tillhör föreningen och ska lämnas kvar vid överlåtelse.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen disponerar över 117 parkeringsplatser i garage. 65 platser i fastigheten och 52 platser i gemensamhetsanläggningen Lycksaligheten i intilliggande Brf Poeten. I dagsläget är det kö till ledig plats. Avgiften per månad uppgår till 1500 kr respektive 1300 kr inklusive moms (år 2016) för platser i Gåspennans respektive Poetens garage. Endast medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra garageplats. Uppsägningstiden är tre månader. Vid utträde ur föreningen sägs garageplatsen upp. Det är inte tillåtet att överlåta sin köplats eller garageplats. Det är inte heller tillåtet att hyra ut sin plats i andra hand. För vidare information, kontakta Valvet förvaltning AB som sköter driften och är ansvarig för garageplatserna samt garagekön.
Ekonomi
 • Avgift
  2 852 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och internet
 • Hushållsström
  653 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  653 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  ca 1115 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  ca 450 kr
 • Andel i förening
  0,4377
 • Pantsättning
  är pantsatt.
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Avgiften för standardutbudet ingår i månadsavgiften, för tillägg tecknar lägenhetsinnehavaren själv avtal med Telia.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Gåspennan.
 • Allmänt
  Brf Gåspennan är en äkta förening som bildades 2010 som består av bostäder på adresserna Franzéngatan 50-54, Harry Martinssons gata 7-13, Hornsbergs strand 69-77 och Pär Lagerkvists gata 24-36. I föreningen finns fem lokaler, samtliga är uthyrda. Föreningen äger marken för fastigheten. Det är tillåtet med släkt-/föräldra- och barnägande i föreningen. Inget särskilt krav finns på andelsstorlek. Juridisk person får inte förvärva lägenhet i Brf Gåspennan. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Valvet AB. Läs gärna mer på föreningens hemsida: www.brfgaspennan.se
 • Kommande renoveringar
  Fastigheten är nybyggd och det finns inga planerade renoveringar inom de närmaste fem till tio åren. Avsättning för föreningens fastighetsunderhåll görs i enlighet med föreningens stadgar.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns ett förråd avsett för rullstols- och barnvagnsförvaring i anslutning till de flesta trapphus. I föreningen finns fyra cykelrum. Det finns även ett begränsat utrymme för cyklar på föreningen innergård. Föreningen har en innergård med planteringar, lekplats och cykelställ. Innergården är skyddad med gallergrindar med kodlås. Föreningen har två soprum för hushållsopor och återvinningsbart avfall, dvs plast, tidningspapper, kartong, metall och glas. Det finns även kärl för småel och glödlampor. Det finns ingen gemensam tvättstuga i föreningen. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.
Området
 • Hornsbergs strand är ett till stora delar nybyggt och expansivt område på Kungsholmen. Här har man närhet till natur och härliga promenad - och löparstråk utmed strandpromenaden. Sommartid kryllar området av människor i alla åldrar som solar och badar. Restaurangtips är populära Lilys Burger, Primo Ciao Ciao och Piren. Nära också till Lindhagens galleria med ICA maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m finns också här. Buss 50 går ofta och tar dig via Fridhemsplan och Centralen till Lappkärrsbergert. Inom ett par minuters promenad finns tunnelbanestationerna Stadshagen (blå linje) och Kristineberg (grön linje). Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten i Hornsberg.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.