Pär Lagerkvists Gata 34 / Kungsholmen / Hornsberg / Stockholm

2:a med balkong och sjöutsikt!

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
2 852 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-01-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pär Lagerkvists Gata såldes av oss 2017-01-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pär Lagerkvists Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Hornsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en fin och välplanerad 2:a med hög maskinell-och materiell utrustning enligt nybyggnadsstandard och med ett oslagbart läge vid populära Hornsbergs Strand. Från balkongen bjuds det på härlig sjöutsikt över Ulvsundasjön och Mälaren. Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum och köket som är modernt med rostfria vitvaror och gott om förvaring och arbetsytor. I vardagsrummet finns gott om plats för matgrupp, soffa och mediamöbel. I sovrummet ryms dubbelsäng, garderober med skjutdörrar och härifrån når ni även balkongen med härlig sjöutsikt. Här bor du i en välskött förening samt med närhet till allt vad Kungsholmen har att erbjuda med närservice, kommunikationer, restauranger och sist men inte minst badmöjligheter och grönska.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration