Parmmätargatan 9 A, 2 tr gårdshuset

Parmmätargatan 9 A, 2 tr gårdshuset

Slutpris

5 250 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Parmmätargatan 9 A, 2 tr gårdshuset


Slutpris
5 250 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad trea med balkong, belägen på Kungsholmens bästa adress!

Välkommen till denna funkispärla belägen på en av Kungsholmens finaste adresser i centrala men lugna kvarter intill Kungsholms kyrka. Här bor du i en underbar hörnlägenhet med perfekt läge i gårdshuset.

Lägenheten är ytterst väldisponerad med två rymliga sovrum, kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och balkong som vetter mot den lugna innergården. Den öppna planlösningen i kombination med de generösa fönsterpartierna ger lägenheten ett härligt ljus och rymd. Hela lägenheten har fina ytskikt med genomgående vackra trägolv och ljusa väggar.

Inbjudande och mycket rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor, här finns också en garderob med bra plats för förvaring. Härligt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot köket. Här finns plats att möblera med soffa, soffbord och annan önskvärd trivselinredning. Fint kök med bra arbetsyta, gott om förvaring bakom ljusa skåpsluckor och intill fönstret finns plats för matbord.

Det finns två rymliga sovrum med plats för större säng, garderob och annan önskvärd trivselinredning. Stora, fina fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Badrummet är fräscht, helkaklat och utrustat med bland annat tvättmaskin.

Brf Bananen 11 är en stabil och bra förening med god ekonomi.

Här bor du på centralt läge på Kungsholmen intill Kungsholms Kyrka. Här bor du på en lugn och tyst gata med storstadens puls alldeles runt hörnet. En promenad på fem minuter tar dig till Rålambshovsparken, Kronobergsparken samt Centralen och Arlanda Express. Ett stenkast bort ligger Norr Mälarstrand med sin vackra strandpromenad. Ett flertal trevliga caféer, restauranger, apotek, banker samt butiker och mataffärer finns i området. Närhet till Västermalmsgallerian med dess stora utbud av diverse butiker. Utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och tunnelbana precis runt hörnet.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
66 kvm
Avgift
2 355 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.