Pilgatan 5, 3tr

Pilgatan 5, 3tr

Slutpris

4 500 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Pilgatan 5, 3tr


Slutpris
4 500 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad tvåa med öppen spis, balkong & fin utsikt över Mälaren!

Välkomna in till en perfekt planerad lägenhet utan insyn. Öppen planlösning med bra materialval och lösningar, fördelade på 46 kvadratmeter! Här erbjuds ett boende med genomgående fint slipade och oljade parkettgolv, fönsterbrädor i marmor, mysig öppen spis och en perfekt planlösning. Säljaren har satt nya eluttag, målat hela lägenheten samt byggt in garderober. Välkomnande hall med generös förvaring i garderober, gott om plats för ytterkläder och skor. Härligt vardagsrum med mycket rymd och plats för soffa och matbord. Fungerande öppen spis som ger värme och charm till hela rummet. Utgång till balkongen som har sol från morgon till mitt på dagen, högt läge utan insyn med härlig utsikt mot landstingsparken och Mälaren. Köket är välplanerat med trevlig social öppning mot vardagsrummet. Öppning in mot det mysiga sovrummet med plats för dubbelsäng. Här bor du i en ljus lägenhet med högt läge utan insyn, njut av balkongen med fantastisk utsikt samt den öppna spisen. Till lägenheten hör både ett vinds- och källarförråd. Bra förening med stabil ekonomi.

Här bor du i en fastighet med toppläge på Kungsholmen, precis intill landstingsparken och närhet till Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. På baksidan av huset ligger ett av Stockholms bästa bagerier, Petit France. I närområdet finns gott om service och bra kommunikationer med både Kungsholmstorg och Fridhemsplan inom gångavstånd. Tunnelbanestation Rådhuset ligger inom gångavstånd.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 342 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-01-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.