Pipersgatan 20, 2 tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
1 950 000 kr
Referensnummer
128 930
Boarea
19 kvm
Avgift
1 588 kr/mån
Driftkostnad
140 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pipersgatan 20, 2 tr såldes av oss 2014-10-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett av Kungsholmens mest attraktiva kvarter finner ni denna ljusa lägenhet om 19 m². Ett perfekt första boende eller övernattningslägenhet. Belägen två trappor upp i fint renoverad och väl underhållen fastighet med bastu och gym samt solarium. Lägenheten består av ett ljust och fint allrum med ljusinsläpp från ett dubbelfönster. Fräscht badrum och bra förvaring finns samt funktionell köksdel. Buss och tunnelbana inom 50 m avstånd. Runt hörnet finns all tänkbar service som mataffärer, resturanger, bageri, caféer samt flertalet delikatessbutiker. Här har du även närhet till parker och vatten.


Varmt Välkommen önskar Patrik Lundberg!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.