Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Pipersgatan 16, 2 tr

Mysig 2:a med balkong på Pipersgatan!

OBS! VIsnVarmt välkommen till denna ljusa och trivsamma 2:a om 43,5 kvm belägen i populära Brf Kungsklippan på trevliga Pipersgatan! Lägenheten ytskiktsrenoverades 2016. Planlösningen är välplanerad och disponeras genom en välkomnande hall med anslutning till det fräscha helkaklade badrummet (renoverat 2016) med tvättmaskin. Köket har god standard och i sovrummet ryms stor säng. I det stora vardagsrummet finns det gott om utrymme för både soffgrupp och matplats för flera. Härifrån når ni också den trevliga balkongen. Här bor ni i lugna och centrala kvarter med närhet till restauranger, mysiga caféer, små butiker samt till mycket goda kommunikationer med både buss och T-bana vid Rådhuset. Promenadavstånd till city med ytterligare utbud av kommunikationer och nöjen.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen
Pipersgatan 16, 2 tr
Slutpris: 4 300 000 kr
Boarea: 43,5 kvm
Avgift: 3 179 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 10 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Pipersgatan