Pipersgatan 6, 3tr ö.g / Kungsholmen / Stockholm

Charmig sekelsiftestvåa med kakelugn och balkong!

Slutpris
5 400 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
1 558 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pipersgatan såldes av oss 2018-10-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pipersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en charmig 2:a strösslad med vackra detaljer! Bostaden har såväl spegelindelade dörrar som fönsternischer, höga golvsocklar samt stuckatur och kakelugn. I det trevliga vardagsrummet finns ett stort fönster och balkongdörrar som släpper in fint ljus. Balkongen är perfekt för avkopplande stunder med vänner. Varför inte bjuda in till middag och laga maten tillsammans - köket har utmärkta arbetsytor. Sovrummet är behagligt rofyllt och har utrymme för dubbelsäng och gott om förvaring. Kombinationen mellan tidigt 1900-tal och modern stil är genomgående elegant smakfull. Bostaden renoverades 2013-14.

Vidare är lägenhetens fantastiskt centrala läge med 10 minuters promenad till T-centralen och gångavstånd till centrala shoppinggator något som gör adressen ytterst attraktiv och läget bekvämt. Pipersgatan är en av Kungsholmens mest igenkända gator. Alldeles i närheten finner du även Kungsholmsgatans, Hantverkargatans och Kungsholms torg utbud av butiker, caféer och restauranger. Närbelägna Norrmälarstrand erbjuder trevliga promenad- och motionsstråk precis utanför dörren.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration