Pipersgatan 3 A, 2tr gårdshuset / Kungsholmen / Stockholm

Stilren 1:a med vackra sekelskiftesdetaljer på Kungsholmen!

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
33 kvm
Avgift
1 740 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3
Såld
2019-03-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pipersgatan såldes av oss 2019-03-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pipersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stilren sekelskiftespärla med vackra detaljer och möjlighet till balkong! Bostaden som är en hörnlägenhet har vackra detaljer som spegelindelade fönsternischer, plankgolv som inramas av höga lister samt härligt högt i tak, 3,20 m. Rummet har perfekt storlek som gör att det ryms såväl soffgrupp som matgrupp för 2- 4 personer samt bredare säng. Modernt kök och badrum med snygga materialval och exklusiva vitvaror. I hallen finns mycket bra förvaring i garderober med skjutdörrar. Här bor man med det mesta av det bästa!

Området kring Kungsholmstorg innehar några av Stockholms vackraste hus med flertalet eftersökta adresser och mängder av populära restauranger. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med smedsuddsbadet. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje och flera busslinjer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration