Polhemsgatan 31, 1 tr / Kungsholmen / Stockholm

Ståtlig 4:a i vacker 20-tals fastighet!

Slutpris
10 700 000 kr
Boarea
145,4 kvm
Avgift
4 631 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Polhemsgatan såldes av oss 2017-02-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Polhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna ståtliga 4:a (möjlig 5:a) med fantastisk rymd och bevarade originaldetaljer, en vacker 20-tals fastighet på Polhemsgatan! Här återfinns flertalet tipdstypiska attribut såsom vacker fiskbensparkett, väl tilltaken takhöjd med nerdragen taklinje, öppen spis, fönster med djupa nischer och spröjs och vackra skjutdörrar. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré som utgör navet i bostaden och tar er vidare till bostadens övriga rum. Matsalen bjuder på en fantastisk rymd och har ett vackert burspråk och här ryms en generös matsalsgrupp. Via de vackra skjutdörrarna når ni lägenhetens vardagsrum med gott om plats för soffgrupp framför den öppna spisen. Vidare finns två stora och ordentliga sovrum, ett ljust och rymligt kök, helkaklat duschrum och en gäst-wc. Förvaring finns i klädkammare som ligger i anslutning till hallen. Föreningen har en fin och väl omhändertagen innergård som medlemmarna är välkomna att nyttja. Här bor ni centralt på Kungsholmen med promenadavstånd till stadspulsen på Fridhemsplan eller city, såväl som till de natursköna promenadstråken vid Kungsholms strand och Norr Mälarstrand. Är du sugen på något att äta finns flertalet populära restauranger i närheten, exempelvis AG, Sixten&Frans och Phils Burger rakt över gatan.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration