Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Polhemsgatan 31, 1 tr

Ståtlig 4:a i vacker 20-tals fastighet!

Varmt välkomna till denna ståtliga 4:a (möjlig 5:a) med fantastisk rymd och bevarade originaldetaljer, en vacker 20-tals fastighet på Polhemsgatan! Här återfinns flertalet tipdstypiska attribut såsom vacker fiskbensparkett, väl tilltaken takhöjd med nerdragen taklinje, öppen spis, fönster med djupa nischer och spröjs och vackra skjutdörrar. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré som utgör navet i bostaden och tar er vidare till bostadens övriga rum. Matsalen bjuder på en fantastisk rymd och har ett vackert burspråk och här ryms en generös matsalsgrupp. Via de vackra skjutdörrarna når ni lägenhetens vardagsrum med gott om plats för soffgrupp framför den öppna spisen. Vidare finns två stora och ordentliga sovrum, ett ljust och rymligt kök, helkaklat duschrum och en gäst-wc. Förvaring finns i klädkammare som ligger i anslutning till hallen. Föreningen har en fin och väl omhändertagen innergård som medlemmarna är välkomna att nyttja. Här bor ni centralt på Kungsholmen med promenadavstånd till stadspulsen på Fridhemsplan eller city, såväl som till de natursköna promenadstråken vid Kungsholms strand och Norr Mälarstrand. Är du sugen på något att äta finns flertalet populära restauranger i närheten, exempelvis AG, Sixten&Frans och Phils Burger rakt över gatan.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen
Polhemsgatan 31, 1 tr
Slutpris: 10 700 000 kr
Boarea: 145,4 kvm
Avgift: 4 631 kr/mån
Driftkostnad: 987 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Polhemsgatan

Andra liknande sålda bostäder