Polhemsgatan 36, 2 tr

Polhemsgatan 36, 2 tr

Slutpris

2 660 000 kr


Stockholm

Polhemsgatan 36, 2 tr


Slutpris
2 660 000 kr

Stockholm

Fin funkisetta med stor balkong i söderläge i skuldfri förening!

Varmt välkomna till denna mycket fina funkisetta med stor balkong i söderläge i skuldfri förening! Lägenheten är mycket ljus och trevlig tack vare stora fönster mot den lugna innergården som ger härligt solljus till hela lägenheten. Vacker fiskbensparkett klär golvet i det mycket yteffektiva rummet som inrymmer matplats, vardagsrumsdel samt sängdel på ett naturligt sätt. Köket är ett fullt utrustat arbetskök med god förvaring separerat från allrummet. Balkongen mot den lugna innergården har en härlig utsikt mot den grönskande innergården är mycket rymlig och perfekt för trevliga luncher och middagar i goda vänners sällskap. Walk-in-closet, helkaklat duschrum med tvättmaskin är bekvämligheter som lägenheten erbjuder.

Här bor ni centralt på Kungsholmen med promenadavstånd till stadspulsen på Fridhemsplan eller city, såväl som till de natursköna promenadstråken vid Kungsholms strand och Norr Mälarstrand. Goda kommunikationer via flertalet busslinjer samt gångavstånd till tunnelbanans blåa och gröna linje. Är du sugen på något att äta finns flertalet populära restauranger i närheten, exempelvis AG, Sixten&Frans och Phils Burger.


Boarea
28 kvm
Avgift
1 372 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-01-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.