Polhemsgatan 8, 6 tr

Polhemsgatan 8, 6 tr

Slutpris

10 760 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Polhemsgatan 8, 6 tr


Slutpris
10 760 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Kungsbalkong & utsikt mot Riddarfjärden! Fungerande öppen spis och trägolv!

Nu finns chansen att skapa ditt drömboende på nedre Kungsholmen! Lägenheten förmedlas åt föreningen och köpeskillingen kommer att användas till att minska föreningens utgifter, vilket gör föreningens redan goda ekonomi ännu starkare. Högst upp i huset finner ni denna renoveringschans med kungsbalkong som sträcker sig runt hela bostaden, bevarade originaldetaljer, öppen spis, fiskbensparkett, trätiljor och serveringsskåp. Lägenheten disponeras genom en välkomnande entré, kök med separat ingång, tre bra sovrum, generöst vardagsrum, gäst-wc och ett badrum.
Här bor du i en förening med mycket god ekonomi i attraktiva kvarter bara ett stenkast från Norr Mälarstrand och dess trevliga promenadstråk. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
103 kvm
Avgift
4 200 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-11-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.