Polhemsgatan 8, 6 tr / Kungsholmen / Stockholm

Kungsbalkong & utsikt mot Riddarfjärden! Fungerande öppen spis och trägolv!

Slutpris
10 760 000 kr
Boarea
103 kvm
Avgift
4 200 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-11-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på polhemsgatan såldes av oss 2018-11-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på polhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att skapa ditt drömboende på nedre Kungsholmen! Lägenheten förmedlas åt föreningen och köpeskillingen kommer att användas till att minska föreningens utgifter, vilket gör föreningens redan goda ekonomi ännu starkare. Högst upp i huset finner ni denna renoveringschans med kungsbalkong som sträcker sig runt hela bostaden, bevarade originaldetaljer, öppen spis, fiskbensparkett, trätiljor och serveringsskåp. Lägenheten disponeras genom en välkomnande entré, kök med separat ingång, tre bra sovrum, generöst vardagsrum, gäst-wc och ett badrum.
Här bor du i en förening med mycket god ekonomi i attraktiva kvarter bara ett stenkast från Norr Mälarstrand och dess trevliga promenadstråk. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration