Polhemsgatan 18 B, 5 tr, Ö G

Polhemsgatan 18 B, 5 tr, Ö G

Slutpris

5 900 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Polhemsgatan 18 B, 5 tr, Ö G


Slutpris
5 900 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus och exklusiv vindsvåning med magnifik terrass i väst och toppläge på Kungsholmen!

Ljus och exklusiv vindsvåning med 67 kvm golvyta plus 4,5 kvm terrass. Toppläge på Kungsholmen nära Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Magnifik terrass i väst/sydväst med många soltimmar, sol från lunch till sen kväll. Högst upp med lugnt läge i gårdshuset över mycket fin innergård. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och generöst ljusinsläpp. Ytterst välplanerad med optimal planlösning. Högt i tak (ca 3,0 m), eleganta takbjälkar, vackra trägolv och fin utsikt över takåsarna. Stilrent kök med diskmaskin och helkaklat badrum med smakfulla materialval. Stilfull fastighet anno 1930 med elegant trapphus och hiss.

Absolut toppläge på Kungsholmen, ett stenkast från populära Kungsholmstorg. Attraktiva Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens vatten och båtliv rakt ner för gatan. Grönskande Kronobergsparken och Rålambshovsparken inom kort gångavstånd. Ypperliga kommunikationer med bussar samt närliggande T-bana Rådhuset. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker.


Boarea/biarea
56/11 kvm
Avgift
3 280 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-04-05

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Polhemsgatan såldes av oss 2019-04-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Polhemsgatan.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.