Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Kungsholmstorg / Pontonjärgatan 8, 2 tr

Välplanerad 2:a med balkong på nedre Kungsholmen!

Varmt välkommen till en välplanerad 2:a med balkong ett stenkast från Norr Mälarstrand! Bostaden förmedlas åt föreningen och har bevarade originaldetaljer så som fiskbensparkett och serveringsskåp i köket. Lägenheten har en välkomnande entré med inbyggda garderober och klädkammare och vidare till det ljusa vardagsrummet med utgång till balkongen. Mysigt sovrum, kök med originaldetaljer och helkaklat duschrum. Föreningen är skuldfri med stark ekonomi och med både takterrass och gym för medlemmarna att nyttja. Här bor du i attraktiva kvarter bara ett stenkast från Norr Mälarstrand och dess trevliga promenadstråk. Inom ett par minuters promenad når du Kungsholmstorg med fullt utbud av service och flertalet butiker. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / Kungsholmstorg
Pontonjärgatan 8, 2 tr
Slutpris: 4 325 000 kr
Boarea: 45 kvm
Avgift: 1 770 kr/mån
Driftkostnad: 270 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Pontonjärgatan