Pontonjärgatan 18 / Kungsholmen / Stockholm

Välplanerat 30-tal med perfekt planlösning och generöst ljusinsläpp!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
27 kvm
Avgift
1 476 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1/2 (Hiss finns)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pontonjärgatan såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pontonjärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ypperligt välplanerad etta med en charmig 30-talskänsla, som har mycket smarta lösningar. Rummet har en luftig känsla med ett fantastiskt fönsterparti som släpper in rikligt med ljus. Här finns ett praktiskt sängskåp som ger flera möbleringsalternativ. Trevlig öppning in mot det ljusa och moderna köket. Köket är nyligen renoverat och bjuder på sällsynt goda arbets- och förvaringsmöjligheter för en lägenhet i denna storlek. Hallen erbjuder avhängningsmöjligheter för ytterkläder samt förvaring i inbyggd garderob. Fräscht badrum med helkaklade väggar och golv. En alldeles perfekt etta som erbjuder det mesta man kan önska! Fina detaljer och genomgående vackra golv, med ett toppläge på Kungsholmen gör detta till en mycket attraktiv lägenhet!

Här bor ni på en attraktiv adress direkt vid Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Stockholms citypuls. Över gatan finns Riddarfjärden som sommartid ger möjlighet för sol och bad, samt gröna Rålambshovsparken med Boulebar. I kvarteren finns ett rikt utbud på restauranger såsom Petit France, Stockholm Tapas och Mammadou. Fridhemsplan nås inom en kortare promenad med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service samt kommunikationer.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration