Primusgatan 50

Primusgatan 50


Kungsholmen - Lilla Essingen— Stockholm

Primusgatan 50Kungsholmen - Lilla Essingen— Stockholm

Fin 2:a med radhuskänsla & påtaglig sjökontakt.

Acceptpris vid förfrågan! Välkomna till denna välplanerade 2:a med stor uteplats och fin sjöutsikt över Mälarens vatten! Lägenheten håller hög standard med genomgående ekparkettgolv, stort helkaklat badrum med tvättmaskin/ torktumlare och ett modernt kök med fullgod maskinell utrustning. Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet förlängs ut med direkt anslutning till uteplatsen - här infinner sig något av en härlig radhuskänsla. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring via garderobsvägg med skjutdörrar. Cirka 20 meter till populär badbrygga och vatten.

Välskött och stabil Brf med såväl en stark kassa om ca. 6 miljoner som årliga hyresintäkter på ca. 1,2 miljoner.

Här bor ni på med ett eftertraktat läge på Lilla Essingen med naturskön omgivning och närhet till stadspulsen. Njut av det oslagbara läget med direkt anslutning till vatten och grönska samtidigt som ni endast bor en kort cykeltur från city. Bussar in till stan går var 10e: minut. Nära till bad från bryggorna vid Luxviken.

Välkomna!


Boarea
46 kvm
Avgift
3 067 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
EP med uteplats (Hiss finns)
Såld
2023-03-16

Mäklarhuset Essingen

Denna lägenhet på Primusgatan såldes av oss 2023-03-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Primusgatan.

Boka värdering
Zolle Baleng
Ansvarig mäklare
Talar Svenska, English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad