Rådmansgatan 59, 2.5tr

Rådmansgatan 59, 2.5tr

Slutpris

6 200 000 kr


Vasastan— Stockholm

Rådmansgatan 59, 2.5tr


Slutpris
6 200 000 kr

Vasastan— Stockholm

Ljus sekelskiftestvåa med centralt läge, stora fönster och eventuell balkong!

Varmt välkomna till denna ljusa sekelskiftestvåa med centralt läge, stora fönster och eventuell balkong!

OBS: För Video-visning, Privatvisning, Förhandsvisning eller dylikt, kontakta ansvarig mäklare Michelle Carlsson.

Här har det tidigare funnits bygglov för balkong och då flera grannar redan byggt balkong så ser förutsättningarna goda ut för att bygglovet ska godkännas på nytt. Denna bostad präglas av tidstypiska detaljer från tidigt 1900-tal såsom högt till tak, generösa spröjsade fönster, takrosett och vackert, välbevarat furugolv som löper genom hela bostaden. Ni finner även eftertraktade moderna inslag så som smakfullt tonsatta väggar och semi-öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hallen erbjuder avhängning direkt till vänster om entrén samt gott om förvaring via en stor inbyggd garderob till höger. Vardagsrummet är luftigt och erbjuder utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel och andra trivselmöblemanng. Här finns en generös yta avsedd för matplats. Det fullutrustade köket finner ni i semi-öppen planlösning till vardagsrummet, vilket ger stora sociala ytor. Naturligtvis finns här diskmaskin. Sovrummet är rofyllt placerat längst in i bostaden med fönster mot den lugna innergården. Här får ni plats med en större säng, nattygsbord och annat. Förvaring har ni i en rymlig garderobsvägg. Badrummet är helkaklat och fräscht.

Brf Kungsbacken 1 är en äkta förening som äger marken och omfattar 28st bostadsrätter och 5st hyresrättslokaler. Huset byggdes redan år 1911-1912 och har flera tidstypiska attribut. Huset renoverades partiellt 1960 samt en mer genomgripande renovering 2007-2009, då skedde också senaste stambyte. Medlemmar i föreningen har tillgång till en trivsam innergård med utemöbler och grillmöjligheter (se bild i annonsen), det finns även ett barnvagnsrum som kan nyttjas vid behov. Till bostaden hör ett källarförråd.

Bostaden ligger på en av Stockholms innerstads bästa adresser med absolut närhet till allt du kan önska! I närområdet finner ni vackra och natursköna grönområden såsom populära Tegnérlunden och Observatorielunden. Området kryllar av mysiga caféer, restauranger och butiker samtidigt som stadens puls och finns runt hörnet, t.ex flertalet biografer och flertalet träningsanläggningar. Populära restauranger i närheten är Grill, Rolfs kök och Supper. Mycket bra kommunikationer som innerstadsbussar och tunnelbanans gröna linje Rådmansgatan. T-centralen tar du dig till på bara några minuter och här finns också pendel- samt regionaltåg och Arlanda Express.

Välkomna på visning!


Boarea
59 kvm
Avgift
2 400 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2.5 (Hiss finns)
Såld
2021-03-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.