Rålambsvägen 52, 1 tr

Rålambsvägen 52, 1 tr

Slutpris

2 495 000 kr


Fredhäll— Stockholm

Rålambsvägen 52, 1 tr


Slutpris
2 495 000 kr

Fredhäll— Stockholm

Väldisponerad 1:a med smart sovalkov och generöst ljusinsläpp!

Fredhälls mysigaste etta med väldisponerade kvadratmeter och en perfekt sovalkov där en 120 cm säng får plats. Stilrent fräscht kök med god förvaring bakom sobert grå luckor och vackert vitrin-överskåp. Ljus och luftig bostad med stort fönsterparti som genererar gott om ljus. Vackert vitmålat trägolv och ljusa väggar. I rummet får du plats med soffa, matbord och en rofylld sovplats. Goda förvaring och avhäningsmöjligheter i garderobsvägg i hallen.

Här bor du i en mycket stabil äkta bostadsrättsförening. Föreningen är en av Stockholms största, det finns 789 bostadsrätter. Det finns även 58 lokaler, fördelade på 5 huslängor och 27 trapphus. Husen i föreningen byggdes mellan 1931-1933 och föreningen äger marken. Föreningen har låg belåning, lån/kvm bostadsyta uppgick år 2018 till 4 339 kr.

Lugnt toppläge på Kungsholmen i populära Fredhäll. Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i idylliska kvarter. Kommunikationerna är utmärka med flertalet bussar och T-bana Kristineberg bara någon minut bort. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till city på ca 10 minuter. I området finns flertalet trevliga restauranger, bl a. populära Solstugan i Fredhäll och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Här finns både lekparker och skolor för den stora familjen och för den sportiga typen finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan, minigolf och båtklubb. En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker och närservice.


Boarea
23.5 kvm
Avgift
1 380 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2020-03-24

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Rålambsvägen såldes av oss 2020-03-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Rålambsvägen.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.