Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

STOCKHOLM / Stockholm / Norrmalm
Regeringsgatan 70 B
Boarea: 70 kvm
Avgift: 3 272 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 6 (Hiss finns)

STOCKHOLM - Stockholm / Norrmalm / Regeringsgatan 70 B

Bästa läget i stan!

Varmt välkomna till denna ljusa och rymliga 2:a ett stenkast från City, Stureplan och Humlegården! Välplanerat utan insyn med ett rymligt sovrum, ett stort och ljust vardagsrum, trevligt kök och badrum. Fin balkong med utsikt över föreningens innergård. Hela bostaden känns luftig, ljus och trivsam. Den välkomnande hallen har gott om plats för avhägningsytor och köket erbjuder god förvaring bakom och matplats för upp till 10 personer. Helkaklat duschrum där det är förberett för tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkett på golvet i hela bostaden, väggarna är målade i ljus färgsättning. Lägenheten är attraktivt belägen i Norrmalm/Östermalm med absolut närhet till kommunikationer, närservice, restauranger samt grönområden. Stabil förening där internet ingår i avgiften och garage, övernattningslägenhet och relax finns i fastigheten. Detta är en kommande försäljning, vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  70 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1982
Bilplats/Övriga byggnader
 • Det finns ett parkeringshus under fastigheten (David Bagares Parkeringshus), som nås via hiss från föreningens innergård. Här har föreningens medlemmar förtur till 15 platser. Information om köläge ges av Stockholm Parkerings kundtjänst.
Ekonomi
 • Avgift
  3 272 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Andel i förening
  0,771
 • Pantsättning
  är pantsatt.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Österbotten 32.
 • Allmänt
  Brf Österbotten 32 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2009 och består av 119 bostadsrätter och 11 st hyresrätter samt 3 lokaler med hyresrätt till förskola, restaurang och gym. Hyresrätterna är en stor dold tillgång till föreningen. Föreningen har upplåtit en hyresrätt med bostadsrätt under 2016 och planerar att sälja ytterligare en under 2016, vilket stärker föreningens ekonomi ytterligare. Husen är uppdelade i sex portuppgångar, A till F. Fastighetens två entréer vetter mot Regeringsgatan 70 samt Brunnsgatan 18 Föreningen accepterar ej delat ägande om det inte är mellan make, maka eller sambo. I enlighet med föreningens stadgar kan även medlemskap nekas om sökande inte har för avsikt att bosätta sig i bostadslägenheten permanent. Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://www.osterbotten32.se/
 • Kommande renoveringar
  2016 - Spolning av köks och badrumsavlopp
 • Gjorda renoveringar
  2015 - Aggregatbyte av ventilation, polering av trapphus, staketbygge, kablar för snösmältning samt byte av tätskikt på terasser 2014 - Gård 2014 - Ytterdörrar 2013 - Fasad 2013 - Porttelefon 2010/11, 2012 - Tak 2011 - Undercentral till fjärrvärme
 • Övriga utrymmen i föreningen
  - Två gästlägenheter (1 ROK och 3 ROK), som medlemmarna får hyra till en kostnad om 200kr/dygn resp. 400kr/dygn. - Bastu med relaxavdelning - Gemensamhetslokal/ festlokal - Barnvagnsrum - Cykelrum - Två tvättstugor utrustade med - Innergård med utemöbler och grillmöjligheter. Ingång från Regeringsgatan 70 och från Brunnsgatan 18
Området
 • Här bor man i lugnt läge mellan Vasastan och City. All tänkbar service i närområdet. Promenadavstånd till T-centralen där tunnelbana, bussar, tåg och Arlanda Express finns. Vidare har man promenadavstånd till trevliga Birkastan med många småbutiker, caféer och restauranger. Vackra parker och lekplatser, runt hörnet som, Tegnérlunden, Observatorielunden och Vasaparken. Gott om skolor och daghem i området. Ett lugnt läge med tillgång till alla bekvämligheter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.