Repslagargatan 6, 2tr / Södermalm / Stockholm

Ljus, genomgående tvåa i Södermalms hjärta!

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 816 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-06-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Repslagargatan såldes av oss 2019-06-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Repslagargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa med fönster i två vänsterstreck på en lugn, enkelriktad gata i hjärtat av Södermalm!

Bostaden har en trevlig hall med avhängning till höger om entrén. Det sociala vardagsrummet ger utrymme för både en större soffgrupp och matsalsdel. Två stora fönsterpartier släpper in ett fint ljusflöde i rummet. Härifrån finner ni även det fullutrustade köket. Det generösa sovrummet är placerat mot en lugn gård och erbjuder utrymme för en bred säng, garderobsskåp samt en mindre arbetsplats. Badrummet är stort och har ett trevligt ljusinsläpp ifrån ett mindre fönster.

Föreningen är stor och stabil med 214 st bostadsrätter samt en bostadsrättslokal och 20st hyreslokaler. Utöver detta finns ett garage med 107st garageplatser för bil att hyra för ca. 1125 kr/mån samt 3st för MC. Föreningen har beslutat om en avgiftsfri månad i December och sänkte även avgiften med 7 procent i April 2018. Belåningen i föreningen är enligt Årsredovisningen från 2017 är 7184kr/kvm.

Repslagargatan 6 är placerat i Södermalms mitt, ett stenkast bort ifrån Götgatans mångsidiga shopping. Här bor du i ett eftertraktat läge i historiska kvarter med goda kommunikationsmöjligheter och flera favoriter så som Södra Teatern med deras Jazzbrunch samt Katarinabergets enastående utsikt.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.