Repslagargatan 6, 2tr

Repslagargatan 6, 2tr

Slutpris

3 450 000 kr


Södermalm— Stockholm

Repslagargatan 6, 2tr


Slutpris
3 450 000 kr

Södermalm— Stockholm

Ljus, genomgående tvåa i Södermalms hjärta!

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa med fönster i två vänsterstreck på en lugn, enkelriktad gata i hjärtat av Södermalm!

Bostaden har en trevlig hall med avhängning till höger om entrén. Det sociala vardagsrummet ger utrymme för både en större soffgrupp och matsalsdel. Två stora fönsterpartier släpper in ett fint ljusflöde i rummet. Härifrån finner ni även det fullutrustade köket. Det generösa sovrummet är placerat mot en lugn gård och erbjuder utrymme för en bred säng, garderobsskåp samt en mindre arbetsplats. Badrummet är stort och har ett trevligt ljusinsläpp ifrån ett mindre fönster.

Föreningen är stor och stabil med 214 st bostadsrätter samt en bostadsrättslokal och 20st hyreslokaler. Utöver detta finns ett garage med 107st garageplatser för bil att hyra för ca. 1125 kr/mån samt 3st för MC. Föreningen har beslutat om en avgiftsfri månad i December och sänkte även avgiften med 7 procent i April 2018. Belåningen i föreningen är enligt Årsredovisningen från 2017 är 7184kr/kvm.

Repslagargatan 6 är placerat i Södermalms mitt, ett stenkast bort ifrån Götgatans mångsidiga shopping. Här bor du i ett eftertraktat läge i historiska kvarter med goda kommunikationsmöjligheter och flera favoriter så som Södra Teatern med deras Jazzbrunch samt Katarinabergets enastående utsikt.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
45 kvm
Avgift
2 816 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-06-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.