Ringvägen 153, 2 tr

Ringvägen 153, 2 tr

Slutpris

3 550 000 kr


Stockholm - Södermalm— Stockholm

Ringvägen 153, 2 tr


Slutpris
3 550 000 kr

Stockholm - Södermalm— Stockholm

20-tals tvåa med originaldetaljer i förening med lediga garageplatser

20-tals tvåa med originaldetaljer i förening med lediga garageplatser.

Välkomna till en mycket vacker lägenhet med sina bevarade 20-tals detaljer, i ett mysigt område med mängder av grönområden och parker. Lägenheten bjuder på generös takhöjd, spröjsade fönster, djupa fönsternischer, spanjoletter, speglade dörrar och fiskbensparkett. Originaldetaljerna hittar ni genomgående i hela bostaden, vilket skapar en fin helhetskänsla!

Två trappor upp i det här 20-tals huset hittar ni denna bostad. Här möts du av en härlig känsla direkt när du kliver in genom ytterdörren eftersom lägenheten har ett otroligt ljusinsläpp som når bostadens alla rum. Hallen är välkomnande med fina avhängningsmöjligheter samt förvaring i två inbyggda garderober. Köket hittar du rakt fram med sina luckor i original och det charmiga serveringsskåpet. Genom glasdörrarna skymtar ni sovrummet som är inredd med stor säng invid det vackra spröjsade fönstret. Vidare in i vardagsrummet möts ni av en den ultimata platsen för umgänge. Här får ni plats med både soffhörna och ett större matbord utan att det känns trångt. Välkomna att bjuda in vänner och familj till helgens middag! Avslutningsvis har ni det helkaklade badrummet i fin storlek, som passar den här bostaden perfekt.

Längtar ni efter ert nästa hem som bjuder på den där otroliga känslan? Då kan jag bara säga - välkomna hem!

Brf Räfsan 153 är en äkta förening som äger fastigheten Räfsan 7 med tillhörande mark. Fastigheten består av 65 lägenheter, varav 10 upplåtna med hyresrätt. Föreningen har 3 lokaler som är uthyrda till två restauranger samt en verkstad. Det finns även ett garage som tillhör föreningen med 20st garageplatser för uthyrning. Garageplats kostar 2 750:-/mån och just nu finns det lediga platser.

Här bor ni nära till stora grönområden, med Lilla Blecktornsparken mittemot bostaden. I närheten hittar ni även Vitabergsparken och Stora Blecktornsparken som är två stora parker med massa plats för umgänge och promenader. Här bor ni även bekvämt med garage i huset och ett flertal busslinjer strax intill. Nytorget ligger inom promenadavstånd, med populära restauranger och caféer. Ett stenkast bort ligger även Skanstull med sitt generösa utbud av butiker, restauranger, pubar, caféer och större matbutik samt apotek. Härifrån kan ni även ta tunnelbanans gröna linje som på bara några minuter tar er in till city. Ett optimalt läge med ypperliga kommunikationer, närhet till flera parker och grönområden samt vackra gator och byggnader som omringar er.
Ett absolut topp-läge helt enkelt!


Boarea
42 kvm
Avgift
2 431 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-10-26

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2022-10-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Matilda Gustafson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.