Rorgängargatan 9

Rorgängargatan 9

Slutpris

6 300 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Rorgängargatan 9


Slutpris
6 300 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Perfekt läge!

Välkommen till denna fantastiska 3a (möjlig 4a) som har en genomgående planlösning med två stora balkonger som ger dig möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Den ena balkongen vetter mot öst och ger dig sol från morgon till dag medan den andra balkongen vetter mot väst och ger dig sol från eftermiddagen till solnedgången.

Det stora och luftiga vardagsrummet ger dig möjlighet att koppla av och njuta av din favoritbok eller film samtidigt som du har en fantastisk utsikt mot Hammarby sjö där båtarna glider förbi från den västvända balkongen som smälter samman interiören med exteriören på ett naturligt sätt.

Marbodalköket är en lyxig oas med väl valda detaljer såsom kulör, handtag och natursten vilket ger en enhetlig och stilren känsla och ger verkligen tyngd i bostaden. Här finns gott om förvaring och utrustning för att laga enastående maträtter och bjuda in vänner och familj till middag.

De två stora rummen är separerade vilket ger en extra dimension till planlösningen och ger möjlighet till en bättre avskildhet. Här finns gott om utrymme för en stor säng och annan möblering efter dina önskemål. Från båda rummen finner du utgång med en mot väst och en mot öst.
I master bedroom kan du alltså njuta av en frukost och avsluta med en kopp kaffe i morgonsolen.
Badrummet har en härlig och ljuskaklad miljö. Nya Miele-maskiner, gott om förvaring ovan och en lyxig golvvärme som ger dig en behaglig känsla under dina fötter. Här kan du koppla av och njuta av en avslappnande stund efter en lång dag.

Bostaden ligger i ett familjärt och trevligt läge med närhet till naturens alla fördelar såsom vatten och naturreservat. Dessutom finns det fantastiska Lugnets terrass i närheten där du kan njuta av en stunds avkoppling och lugn.

Närheten till kommunikationer och restauranger gör det enkelt för dig att ta dig runt och njuta av allt som området har att erbjuda.

Denna bostad är en dröm som du inte vill missa! Boka din visning idag och upplev allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda.

Renoveringar:

Nytt golv 2021
Målat om hela lägenheten samt tak 2021
Marbodalkök 2021, leverantör: Härjedalskök
Nya luckor samt designhandtag 2021
Ny bänkskiva granit natursten 2021
Ny diskho och blandare 2021
Ny frys och ny kyl 2021
Ny termostat för golvvärme i badrum
Ny Miele torktumlare och Miele tvättmaskin 2021
Ny diskmaskin 2022


Boarea
84 kvm
Avgift
4 751 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2023-03-17

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Rorgängargatan såldes av oss 2023-03-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Rorgängargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.