Rorgängargatan 21

Rorgängargatan 21

Slutpris

4 700 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Rorgängargatan 21


Slutpris
4 700 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Välplanerad toppen trea!

Denna välplanerade lägenhet på Sickla Udde erbjuder den optimala uteplatsen för att njuta av härliga middagar med vänner och familj. Lägenheten ligger i ett perfekt läge nära vattnet och naturen, som erbjuder en frisk luft och avkopplande miljö.

Inuti lägenheten hittar du en ljus och luftig känsla, med stora sociala ytor som matplats, vardagsrum och kök som samverkar och skapar en sällskapsvänlig helhet. De stora fönsterpartierna ger en bra rymd & släpper in mycket ljus, vilket bidrar till en trivsam och hemtrevlig känsla.

Lägenheten har också en praktisk planlösning med goda förvaringsmöjligheter och plats för en bekväm soffgrupp. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och en generös arbetsyta, som gör det lätt att förbereda och laga mat för hela familjen.

Sammantaget är den här välplanerade 3:an för den som söker en sällskapsvänlig och ljus lägenhet med en optimal uteplats och en idyllisk närhet till vattnet och naturen.


Boarea
85.5 kvm
Avgift
5 544 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-02-23

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Rorgängargatan såldes av oss 2023-02-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Rorgängargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.