Rörstrandsgatan 15, 5 TR / Vasastan - Birkastan / Stockholm

Charmig familjefyra, möjlig femma, på Rörstrandsgatan högt upp i huset med vinden ovanför!

Slutpris
10 050 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
5 284 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på rörstrandsgatan såldes av oss 2018-09-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på rörstrandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan - Birkastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en väldisponerad och ljus fyra mitt i hjärtat av ljuvliga Birkastan högst upp med vinden ovanför! Bostaden ligger i en fin fastighet uppförd 1928 och har därmed ett antal originaldetaljer bevarade så som vackra trägolv, fiskbensparkett, speglade dörrar och en fungerande öppen spis. Lägenheten har även en balkong med högt och soligt sydvästläge med vy över gården. Den välbevarade 20-talscharmen samverkar med de nya och moderna ytskikten vilket ger lägenheten en fin kombination av charm och funktionalitet. Ljus genomgående planlösning med generöst vardagsrum som ligger öppet mot köket vilket inbjuder till mingel och middagar med vänner och bekanta. Stilrent kök i vitt med hög standard på både ytskikt och vitvaror. Två helkaklade badrum, tvättrum samt tre ordentliga sovrum, perfekt för barnfamiljen! 

Stor lummig innergård med flera träd och stor gräsmatta är perfekt för större bjudningar och grillfester.

Här bor ni mitt i Birkastan med närhet till allt man kan önska sig på bekvämt gångavstånd; grönska och lek i Vasaparken, ett mångfald restauranger, caféer och pubar i kvarteret, flertalet livsmedelsbutiker och goda kommunikationer med bussar, tunnelbana.

Ett hem att trivas i! Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration