Sök Meny
Såld

Stockholm - Stockholm/Vasastan / Rörstrandsgatan 56 B, 3 tr

Pampig sekelskiftes 4:a om 125 kvm i Vasastan!

På ett lugnt och utmärkt läge i Vasastan presenterar vi nu en oerhört ljus och pampig sekelskiftes 4:a om hela 125 kvm med fransk balkong. I den här bostaden har fastighetens ursprungliga själ inte gått förlorad. Här samverkar det moderna ihop med vackert bevarade originaldetaljer som kombineras med dagens alla bekvämligheter. Högt i tak, golv som pryds av vacker fiskbensparkett, otroligt vackra listverk, stuckaturer och stora fönsterpartier tillsammans med ljust målade vägar gör detta till en lägenhet att stortrivas i. Här erbjuds ett rymligt och charmigt allrum, ett bra sovrum med anslutet badrum, två stora rum som kan disponeras som barnrum, arbetsrum eller sovrum om så önskas, ett modernt,välplanerat, exklusivt kök med plats för ca 6-8 personer runt matbordet, två badrum varav ett med tvättpelare. Bo på ett fritt läge helt utan insyn och med utsikt över Karlbergs kanal och Karlbergs slott, i ett lugnt läge i Vasastan med närhet till rekreationsområden samt till trendiga cafeer, restauranger och shopping. Inom ett par minuters gångväg nås buss, pendeltåg eller tunnelbana, vilket ger till gång till Stockholms innerstad såväl som till Storstockholm.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Stockholm/Vasastan
Rörstrandsgatan 56 B, 3 tr
Slutpris: 10 725 000 kr
Boarea: 125 kvm
Avgift: 5 223 kr/mån
Driftkostnad: 700 kr/mån
Rum: 4 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Rörstrandsgatan