Roslagsgatan 58, 1tr

Roslagsgatan 58, 1tr

Slutpris

4 810 000 kr


Vasastan— Stockholm

Roslagsgatan 58, 1tr


Slutpris
4 810 000 kr

Vasastan— Stockholm

Stilfull & välplanerad 2,5:a på lugn återvändsgata!

Välkomna till en renoverad och genomgående ljus 2,5:a (möjlig 3:a) med tidstypiska attribut såsom spröjsade fönster, gedigen takhöjd, speglade dörrar och fiskbensparkett i original. Belägen på lugn återvändsgatan med närhet till såväl citypuls och tunnelbana som populära Hagaparken och Vanadislunden. Alla ytskikt är nyligen renoverade, väggarna är genomgående ljusmålade i en ljusgrå/ vit ton och golvet pryds av slipad fiskbensparkett.

Via en säkerhetsdörr möts du av lägenhetens ljusinsläpp från flertalet fönster som vetter i sydvästläge. Bra förvaring i garderober med speglade skjutdörrar i fullhöjd. Från hallen når ni vardagsrummet som känns öppet och lättmöblerat. Här finns gott om plats för allt från soffgrupp till mediamöblemang. Delvis öppen planlösning mot matplatsen. Köket är renoverat i ett stilrent utförande med en blandning av modernitet och mer tidstypiska drag. Utrustat med bl.a. diskmaskin. Fint ljusinsläpp från spröjsat fönster.

Det mysiga sovrummet rymmer en dubbelsäng och tillhörande möblemang. Från sovrummet når ni vidare till ett rum som kan disponeras utifrån behov; Barnrum, arbetsrum eller kanske klädkammare? Rummen skiljs åt av en vägg med glasskiva högst upp som bidrar till ett fint ljusflöde.

Renoverat och rymligt badrum med inkaklat badkar. Väggen är beklädda med vita blanka kakelplattor och golvet pryds av stilfullt klinker i brun nyans. Utrustat med bl.a. vägghängd WC, golvvärme , spotlights och kommod/ spegelskåp.


Boarea
61 kvm
Avgift
2 988 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
1
Såld
2018-12-21

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Roslagsgatan såldes av oss 2018-12-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Roslagsgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.