Roslagstullsbacken 18 / Östermalm/Norra Djurgården / Stockholm

Härlig tvåa med två balkonger!

Slutpris
3 870 000 kr
Boarea
63,6 kvm
Avgift
3 783 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-06-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Roslagstullsbacken såldes av oss 2018-06-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Roslagstullsbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm/Norra Djurgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS 3 895 000 KR! Välkomna till en rymliga tvåa i fastighet byggd 2008 med två stora balkonger. Lägenheten är välplanerad med gott om förvaringsmöjligheter och öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående fint parkettgolv och ljust färgsatta, tapetserade väggar samt spotlights i samtliga rum Läget är utmärkt i lugna och natursköna kvarter omgiven av vackra byggnader men samtidigt med närhet till stadens puls.

Här bor man nära intilliggande gröna Hagaparken och Brunnsviken. Även närhet till Lill-Jansskogen med gott om motionsspår. KTH ligger på 2 minuters gångavstånd och Stockholms universitet en station bort med tunnelbanan.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration