Runiusgatan 9 / Kungsholmen / Stockholm

En riktigt fin pärla med bevarad 30-talscharm - alldeles intill Fredhällsparken!

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
1 957 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
Bv (Hiss finns)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Runiusgatan såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Runiusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna in till en fin 1:a med sovalkov och social planlösning! Här erbjuds det riktigt med ljusflöde från lägenhetens härliga fönster, med djupa nischer och spröjs. Rummet kan möbleras med soffa och förvaring, praktisk sovalkov som rymmer en dubbelsäng. Köket ligger i öppen planlösning och har gott om förvaring, här finns även ett vackert skafferi i original. Badrummet är helkaklat och har infälld belysning i taket. Bra förvaring i klädkammaren som nås från entrén, ljusa fina golv och bra läge i Fredhäll nära grönska.

Lägenheten är belägen med grönområden och badklippor alldeles i närheten! Bra kommunikationer med bussar och t-bana i Thorildsplan, Kristineberg ligger endast en kort promenad bort. Lindhagens galleria erbjuder ett varierat utbud av butiker och närservice. På gångavstånd finns även Västermalmsgallerian, Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.