Sök Meny
Såld

Stockholm - Gärdet / Sandhamnsgatan 59, 4 tr

Den perfekta 4:an på Sandhamnsgatan 59, 4 tr !

Fantastisk ljus och högt belägen 4:a med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum och direkt utgång till en härlig balkong med eftermiddags -och kvällssol! Lägenheten karaktäriseras av social samvaro då köket och vardagsrummet integrerar i flöde med varandra. Rymlig och välkomnande hall med walk-in-closet, helkaklat badrum och i direkt anslutning två sovrum som idag brukas som barnrum och det tredje som master bedroom. Detta är ett boende med högklassig maskinell-och materiell utrustning i kök och badrum enligt nybyggnadsstandard. Lägenheten är ljus med vita väggar och ett genomgående ekparkettgolv. Gärdet är "landet mitt i stan" med sin närhet till både natur, vatten och strövområden så väl som till citys stadspuls. I närheten finns all närservice du behöver med matbutiker, restauranger och gym.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Gärdet
Sandhamnsgatan 59, 4 tr
Slutpris: 6 450 000 kr
Boarea: 87 kvm
Avgift: 4 713 kr/mån
Driftkostnad: 970 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-03-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sandhamnsgatan