Sandhamnsgatan 59, 4 tr / Gärdet / Stockholm

Den perfekta 4:an på Sandhamnsgatan 59, 4 tr !

Slutpris
6 450 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
4 713 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-03-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sandhamnsgatan såldes av oss 2017-03-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sandhamnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk ljus och högt belägen 4:a med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum och direkt utgång till en härlig balkong med eftermiddags -och kvällssol! Lägenheten karaktäriseras av social samvaro då köket och vardagsrummet integrerar i flöde med varandra. Rymlig och välkomnande hall med walk-in-closet, helkaklat badrum och i direkt anslutning två sovrum som idag brukas som barnrum och det tredje som master bedroom. Detta är ett boende med högklassig maskinell-och materiell utrustning i kök och badrum enligt nybyggnadsstandard. Lägenheten är ljus med vita väggar och ett genomgående ekparkettgolv. Gärdet är "landet mitt i stan" med sin närhet till både natur, vatten och strövområden så väl som till citys stadspuls. I närheten finns all närservice du behöver med matbutiker, restauranger och gym.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration