Sandhamnsgatan 75 F, 2 tr / Gärdet / Stockholm

Exklusiv trea i 79 & Park! Flexibelt tillträde!

Slutpris
5 400 000 kr
Boarea
ca 70 kvm
Avgift
3 881 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 9 (Hiss finns)
Såld
2018-10-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på sandhamnsgatan såldes av oss 2018-10-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på sandhamnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen visning 30/9 kl 11.00-11.20! Välkommen till en mycket smakfull trea med möjligt tillträde i slutet av augusti, där inga detaljer har lämnats åt slumpen! Bostaden har genomgående vitmålade väggar, vackra naturmaterial som vitpigmenterade ekgolv, badrum i granitkeramik och kök från Varenna med grå kalksten. Genomgående 2,75 m i takhöjd. Behaglig golvvärme och multimediauttag i samtliga rum. Balkonger med räcken i glas. I föreningen finns två gemensamma takterrasser att tillgå.

På Gärdet finns många grönområden mellan husen vilket ger en lätt lantlig känsla som många uppskattar, samtidigt som det är nära till city. På Gärdesfältet finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad och joggingstråk. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. I utkanten av Gärdesfältet finns dessutom Kampementsbadet som är ett populärt tillhåll för alla generationer. Utegym finns på Gärdets gröna fält, invid Kampementsbadet. Närhet till flera matbutiker samt restauranger, bl.a. populära Phils Burger. Nära också till Fältöversten med flertalet butiker, restauranger och annan service.
Bra kommunikationer som tar dig dit du vill - buss 1, 72 och 76 utanför.

Vänligen kontakta mäklaren vid intresse.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration