Sandhamnsgatan 42A

Sandhamnsgatan 42A

Slutpris

4 900 000 kr


Gärdet / Östermalm— Stockholm

Sandhamnsgatan 42A


Slutpris
4 900 000 kr

Gärdet / Östermalm— Stockholm

Ljus, optimalt planerad trea - Stor, härlig balkong

JURIDISK PERSON ACCEPTERAS!

Vackert belägen intill Gärdesfältet ligger denna ljusa och välplanerade trea med balkong.
Öppen social planlösning mellan det stilrena köket och det ljusa yteffektiva vardagsrummet med utgång till balkong med plats för matbord och stolar i östläge där morgonsolen kan avnjutas. Stort kök och en naturlig samlingsplats runt köksön med sittplatser och generösa arbetsytor samt plats för matbord. Genomgående Vita målade väggar och ekparkett på golv. Flertalet fönsterpartier bidrar med ett generöst ljusinsläpp. Sovrummen är rymliga med goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Till bostaden tillhör även ett stor källarförråd med gott om plats.

Brf Smyrna är en trevlig förening med en härlig gemenskap och strukturerade framtidsplaner. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är en välutrustad tvättstuga, en samlingslokal samt en gemensam boulebana.

På Gärdet bor du i centralt belägna kvarter med närhet till det mesta. Här finns även caféer, restauranger, rofyllda grönområden, badplats, båthamn och bra kommunikationer. Det finns många grönområden mellan husen vilket ger en lätt lantlig känsla som många uppskattar, samtidigt som det är nära till city. På Gärdesfältet finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad och joggingstråk. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. Kampementsbadet ligger med morgonrocksavstånd från lägenheten, ett populärt tillhåll för alla generationer. Utegym finns på Gärdets gröna fält, invid Kampementsbadet. Närhet till flera matbutiker samt restauranger samt också nära till Fältöversten med flertalet butiker, restauranger och annan service. Tunnelbanestationen Gärdet finns med tre olika uppgångar. Det finns även flertalet busslinjer som går genom Gärdet, t.ex. buss 1, 54 och 91.


Varmt välkommen på visning!


Boarea
67 kvm
Avgift
4 677 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-10-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.