Sök Meny
Såld

Stockholm - Stockholm / Vasastan / Sankt Eriksgatan 97, 5 tr

Välplanerad och genomgående 3,5:a högst upp i huset!

Varmt välkomna till en mycket välplanerad 3,5:a i vacker 20-talsfastighet! Från byggnadsåret finns ett antal tidsenliga attribut bevarade så som fiskbensparkett, generös takhöjd, speglade dörrar och vackra spröjsade fönster med originaldetaljer. Lägenheten ligger högst upp i huset och har genomgående fönster med fritt läge och ljuvlig utsikt över Vasastans takåsar. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré och möblerbar hall med anslutande WC. Hallen utgör ett eget rum som blir utmärkt för exempelvis arbetsplatsen. Vidare finns ett vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang för långa middagar i goda vänners lag. Köket från Puustelli är fint med hög maskinell standard och matplats för 8 personer. Två ordentliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng och ett helkaklat duschrum. I lägenheten finns god förvaring i flera inbyggda garderober samt i ett tillhörande förråd om hela 15 kvm.

Fastigheten ligger i lugna och trevliga kvarter i Vasastan och Rödabergsområdet. Området har en unik charm och ett fantastiskt utbud av caféer och butiker, de flesta belägna på populära och pulserande Rörstrandsgatan. Läget är ypperligt med bra kommunikationer - promenadavstånd till både Odenplan och Sankt Eriksplans tunnelbana samt Karlbergs station.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Stockholm / Vasastan
Sankt Eriksgatan 97, 5 tr
Slutpris: 8 400 000 kr
Boarea: 99 kvm
Avgift: 4 145 kr/mån
Rum: 3,5 rum (2 sovrum)
Våning: 5 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sankt Eriksgatan