Sankt Eriksgatan 16, 1 tr höger / Kungsholmen/Fridhemsplan / Stockholm

Renoveringschans! Rymlig & välplanerad 4:a med fiskbensparkett, trätiljor och djupa fönsternischer!

Slutpris
7 350 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
5 399 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på sankt eriksgatan såldes av oss 2018-10-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på sankt eriksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen/Fridhemsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och välplanerad 4:a där ni har möjlighet att sätta er egen prägel! Bostaden disponeras genom en välkomnande hall med platsbyggda garderober. Vidare finns ett kök med möjlighet att flytta till rummet mot gatan. Vardagsrum med fiskbensparkett. Tre bra sovrum varav två vetter mot innergården. Helkaklat badrum. Väggen mellan vardagsrum och anslutande sovrum är inte bärande.

Här bor ni med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Inom ett par minuters promenad når ni Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker samt kommunikationer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration