Sankt Eriksgatan 4, 3 tr

Sankt Eriksgatan 4, 3 tr

Slutpris

5 200 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Sankt Eriksgatan 4, 3 tr


Slutpris
5 200 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Vacker 2:a med tidsenliga detaljer och burspråk! Fint läge på nedre Kungsholmen!

Perfekt tvåa med ett vackert burspråk och fina detaljer! Lägenheten erbjuder en social och välplanerad planlösning, ett generöst ljusinsläpp, fönster med djupa nischer samt tidsenliga golv. Välkomnande hall som leder vidare in till det ljusa och sällskapliga vardagsrummet som har plats för soffgrupp. Från burspråket blickar du ned mot Riddarfjärden.

Trevlig öppen planlösning med det stilrena köket som erbjuder gott om arbetsyta och förvaring samt en matplats. Rymligt sovrum med garderobsvägg och fint trägolv. Här får du plats med en dubbelsäng och även en arbetsplats, om så önskas.

Föreningen är välskött och har en nyrenoverad hiss. Dessutom har det nyligen sålts en hyresrätt för 2 290 000 kr. Detta syns inte förrän i årsredovisningen för 2018. Föreningen har därmed sänkt sina lånekostnader.

Här bor du i ett lugnt område intill Norr Mälarstrand och samtidigt centralt med bara ett par minuter till Fridhemsplans stadspuls med både trevliga restauranger, mysiga cafeér samt shopping i bl.a. Västermalmsgallerian. Här finns även mycket goda kommunikationer i form av T-banans gröna och blå linje samt flertalet busslinjer.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
3 527 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.