Sankt Eriksplan 17

Sankt Eriksplan 17

Slutpris

5 200 000 kr


Vasastan / Sankt Eriksplan— Stockholm

Sankt Eriksplan 17


Slutpris
5 200 000 kr

Vasastan / Sankt Eriksplan— Stockholm

Tvårummare med villakänsla i hjärtat av Vasastan!

Belägen mellan Rörstrandsgatan och Vasaparken återfinns denna välplanerade tvårummare vänd mot grönskande innergård med grill och egen matplats. Ett idealt boende för dig som uppskattar att bo mitt i stan och samtidigt kunna dricka morgonkaffe ute i trädgården.

Bostaden varvar på ett elegant sätt tidstypiska detaljer som fiskbensparkett, stuckatur och takrosett med moderna lösningar som bl.a. platsbyggd och dimbar belysning i samtliga rum. I vardagsrum och kök är antalet ljuskällor helt anpassningsbart utifrån smak och kan enkelt ökas eller minskas. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, plats för dubbelsäng om 180 cm, fullutrustat kök med diskmaskin och gott om förvaring.

Här bor du i direkt anslutning till Rörstrandsgatans många mysiga caféer och restauranger samt utmärkt kommunikation med t-bana, bussar och Flygbussarna. Pendeltåg nås 5 min bort från Odenplan.

Stabil förening med god ekonomi.

Tack vare suterrängvåning med gården tre plan nedan St Eriksplans stadsbuller skapas en tyst oas där du hör fåglarna kvittra.

Denna typ av boende är sällan till salu.

Välkommen på visning!


Boarea
58 kvm
Avgift
2 299 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
-3 av 8 TR (Hiss finns)
Såld
2023-06-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.