Sankt Göransgatan 98, 7tr / Kungsholmen / Stockholm

1,5:a på Kungsholmen med högt läge!

Slutpris
4 325 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 021 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-06-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sankt Göransgatan såldes av oss 2017-06-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Göransgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en rymlig 1,5:a på Kungsholmen! Ljusa ytskikt, parkettgolv och generöst ljusinsläpp lägenheten igenom från stora fönsterpartier. Här finner du ett trevlig kök kök med tillhörande matplats för 4-6 personer, rofyllt sovrum, rymligt vardagsrum med gavelfönster och fransk balkong samt badrum med badkar och tvättmaskin. Imponerande förvaringsmöjligheter i två garderobssektioner med speglade dörrar i hallen samt bakom skåp och lådor i köket. Bo i en bra förening med närhet till grönområden och till Stockholm central dit du tar dig på ca 5-10 med tunnelbanan.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration