Sankt Göransgatan 102

Sankt Göransgatan 102

Slutpris

3 300 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Sankt Göransgatan 102


Slutpris
3 300 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Central och yteffektiv bostad med låg avgift på lugn gata!

Varmt välkomna till denna centrala och yteffektiva bostad med låg avgift på lugn gata! Här har ni en mycket välplanerad lägenhet som med sina 45 kvadratmeter erbjuder allt ni behöver för ett bekvämt leverne. Ni har stora fönster i alla rum som skänker rikligt med ljusinsläpp och fin utsikt mot Sankt Göransparken och Sankt Görans Kyrka. Ni kommer in till en välkomnande hall med gott om förvaring som leder er till ett rymligt och helkaklat badrum, trivsamt kök beläget invid vardagsrummet och ett harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och tv!

Här bor ni i mycket attraktiva kvarter på centrala Kungsholmen med flertalet butiker, caféer, restauranger och Västermalmsgallerian endast ett stenkast bort. Kommunikationerna är svårslagna med både tunnelbanans gröna och blåa linje runt hörnet.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
45 kvm
Avgift
2 518 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-11-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.