Sankt Göransgatan 64 B, 5 tr

Sankt Göransgatan 64 B, 5 tr

Slutpris

3 800 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Sankt Göransgatan 64 B, 5 tr


Slutpris
3 800 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad mini-tvåa - Balkong mot innergård - Högst upp - Låg avgift - Toppläge på Kungsholmen!

Varmt välkomna till denna ljusa, mycket välplanerade tvåa med balkong mot lugn innergård. Högst upp i huset utan insyn och fin utsikt över Kungsholmens takåsar. Väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp, matgrupp och arbetshörna för den som önskar. Nyrenoverat kök med smakfulla materialval såsom carraramarmor, mässingskran och stilrena, gråa skåpsfronter. Sovrum mot lugn innergård utan insyn, med utrymme för dubbelsäng. Fräscht badrum med kaklade väggar. Lugnt toppläge, perfekt placerat mellan lummiga Kronobergsparken och Fridhemsplans kommunikationer & omfattande utbud. Ypperlig förvaring i flera garderober + vindsförråd, praktiskt beläget en trappa upp från lägenheten.

Tilltalande fastighet anno 1942, ritat av funkisarkitekten Björn Hedwall som är känd för att bl.a ritat ett 20-tal biografer i Stockholm. Förening med god ekonomi som äger marken. Uthyrd lokal (bowlingverksamhet) i entréplan, vilket bidrar till stabila extraintäkter varje år. I föreningen finns en uppskattad övernattningslägenhet att nyttja.

Eftertraktat läge invid Kronobergsparkens lummiga grönska och Kungsholmens mittpunkt - Fridhemsplan, med sitt omfattande utbud av butiker, shopping och kommunikationer. Kort promenad till Norr Mälarstrand med trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Älskar du nybakat bröd på morgonen har Fridhemsplan mängder med alternativ såsom två Fabrique bagerier och Gateau i Västermalmsgallerian. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.


Boarea
39 kvm
Avgift
1 917 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-08-27

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sankt Göransgatan såldes av oss 2020-08-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Göransgatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.