Segelbåtsvägen 14 / Stora Essingen / Stockholm

Invid Mälarens glittrande vatten!

Slutpris
3 495 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
4 313 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Segelbåtsvägen såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Segelbåtsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stora Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad tvåa invid vattnet med genomgående generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck och stor inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. Stor sällskapsyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och fräscht helkaklat duschrum. Eftertraktat läge på Stora Essingen med natursköna omgivningar och goda kommunikationer i stabil förening med garage och övernattningslägenhet.

Denna fastighet är ett så kallat seniorboende, vilket innebär att förvärvaren ska ha fyllt 50 år. Om äkta makar/sambos förvärvar bostadsrätt är det tillräckligt att en av parterna uppnått angiven ålder.

En bostad att trivas i - Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration