Sibyllegatan 11 A

Sibyllegatan 11 A

Slutpris

4 550 000 kr


Östermalm— Stockholm

Sibyllegatan 11 A


Slutpris
4 550 000 kr

Östermalm— Stockholm

Sekelskifte med socialt & attraktivt läge i lugnt gårdshus med fungerande kakelugn.

I centralt och attraktivt läge med Strandvägen som närmsta granne och Östermalmstorg ett stenkast bort finner du denna stilfullt renoverade tvårummare i sekelskiftesfastighet. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Rummet präglas av ett rikligt ljusinsläpp från två fönsterpartier med tidstypiska djupa fönsternischer och en generös takhöjd. Nytt kök från 2017 med påkostade tillval som en helt gjuten bänkskiva i betong och en induktionshäll i vitt med matchande köksskåp som når ända upp till taket för god förvaring. Sovrummet har en hög mysfaktor genom en fungerande kakelugn och en platsbyggd garderob med trivsam belysning i. Modernt och stilrent badrum med både golvvärme och tvättmaskin. Internet och kabel-tv ingår i avgiften! Här får du ett boende i gammal stil men i modern och komfortabel standard på attraktiv Östermalmsadress. Möjlighet till snabbt tillträde finns.

Om området: Lite längre ner på gatan har du kungliga Dramaten som granne där du kan se ett brett utbud av teatrar med landets bästa skådespelare. För promenader så ligger ett av Stockholms bästa promenadstråk här, Strandvägen och Djurgården. För mat och kommunikationer ligger Östermalmshallen lite längre upp på gatan där det finns ett stort utbud av restauranger caféer och matbutiker. Här når du även T-banan och ett flertal bussar.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
49 kvm
Avgift
2 795 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4
Såld
2018-01-27

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Sibyllegatan såldes av oss 2018-01-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sibyllegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.