Sickla Kanalgata 14, 2 tr / Hammarby Sjöstad / Stockholm

Rymlig tvåa med stor balkong i sydväst & sjöutsikt i idylliska Hammarby Sjöstad!

Slutpris
4 860 000 kr
Boarea
69,5 kvm
Avgift
4 587 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-03-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sickla Kanalgata såldes av oss 2019-03-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sickla Kanalgata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarby Sjöstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, välplanerad och rymlig tvåa med härlig, soldränkt balkong i sydväst. Magisk sjöutsikt mot Hammarby Sjö. Belägen i strandhus i populära Hammarby Sjöstad/Sickla Udde precis intill vattnet. Modern lägenhet i toppskick. Öppen, social planlösning, burspråk och elegant parkett i hela lägenheten. Ypperlig förvaring i stor klädkammare, platsbyggda garderober och tilltaget källarförråd.

Populär, stabil förening som äger marken och har god ekonomi. Garage i föreningen. Gott om gemensamma faciliteter såsom kostnadsfri bastu/relax, festlokal, övernattningslägenhet m.m. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration