Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmskajen / Sjöviksbacken 6

Högt upp med Mälarutsikt!

Utmärkt familjelägenhet med väldisponerade kvadratmeter! Yteffektiv 5:a på högt läge i huset med Mälarutsikt och balkong med sol under dagen - endast kort badrocksavstånd till badbryggan! Bostaden erbjuder tre rejäla sovrum mot föreningens mysiga innergård, samt ett extra sovrum för optimalt utnyttjade kvadratmeter - gott om plats för hela familjen. Fullt utrustat kök med exklusiv och slitstark bänkskiva i sten. Vardagsrummet erbjuder sociala ytor med rum för soffgrupp och matplats för 4-6 personer med sjöutsikt. Två fräscha badrum med golvvärme - ett med badkar och tvättdel och ett med dusch. Fantastiskt läge vid populära Liljeholmskajen med härligt sjöstadsliv bland restauranger och bryggor - samtidigt som man har gångavstånd till Södermalm. Övernattningslägenhet finns i föreningen. Goda kommunikationer i området. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Liljeholmskajen
Sjöviksbacken 6
Slutpris: 6 720 000 kr
Boarea: 103,5 kvm
Avgift: 6 057 kr/mån
Driftkostnad: 1 110 kr/mån
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Våning: 6 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sjöviksbacken