Sjöviksbacken 6 / Liljeholmskajen / Stockholm

Högt upp med Mälarutsikt!

Slutpris
6 720 000 kr
Boarea
103,5 kvm
Avgift
6 057 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjöviksbacken såldes av oss 2017-08-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sjöviksbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Utmärkt familjelägenhet med väldisponerade kvadratmeter! Yteffektiv 5:a på högt läge i huset med Mälarutsikt och balkong med sol under dagen - endast kort badrocksavstånd till badbryggan! Bostaden erbjuder tre rejäla sovrum mot föreningens mysiga innergård, samt ett extra sovrum för optimalt utnyttjade kvadratmeter - gott om plats för hela familjen. Fullt utrustat kök med exklusiv och slitstark bänkskiva i sten. Vardagsrummet erbjuder sociala ytor med rum för soffgrupp och matplats för 4-6 personer med sjöutsikt. Två fräscha badrum med golvvärme - ett med badkar och tvättdel och ett med dusch. Fantastiskt läge vid populära Liljeholmskajen med härligt sjöstadsliv bland restauranger och bryggor - samtidigt som man har gångavstånd till Södermalm. Övernattningslägenhet finns i föreningen. Goda kommunikationer i området. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration