Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmskajen / Sjöviksbacken 6, 7 tr

Bo bra högst upp i huset i en modern och stilsäker storstadsoas med Mälaren som närmsta granne. Hörn 4:a med balkong som har en häftig sjöutsikt mot Mälarens vatten. Här finner du en tidstypiskt modern planlösning där kök och vardagsrum ligger i öppen harmoni - perfekt för dig som gillar umgänge och gemenskap. Lägenheten har fönster i fyra väderstreck och de stora fönstren gör känslan härligt ljus och levande. Tre sovrum där det ena sovrummet har plats för dubbelsäng och även utsikt mot vattnet. Förvaringsmöjligheterna är goda i en klädkammare samt flertalet garderober. Ett extra, uppskattat plus med lägenheten är att den har två helkaklade badrum. Mycket goda kommunikationer med tvärbana, pendeltåg, bussar och t-bana på kort promenadavstånd. Fina omgivningar med restauranger, affärer och sköna promenadstråk på bryggorna vid vattnet. Närmsta badbrygga ligger 50 m från porten. På ca 15 minuter med cykel tar du dig in till centrala Stockholm

Sponsrade länkar
Stockholm / Liljeholmskajen
Sjöviksbacken 6, 7 tr
Slutpris: 7 000 000 kr
Boarea: 93 kvm
Avgift: 5 617 kr/mån
Driftkostnad: 845 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 7 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sjöviksbacken