Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmskajen / Sjöviksbacken 6, 7 tr

Bo bra högst upp i huset i en modern och stilsäker storstadsoas med Mälaren som närmsta granne. Hörn 4:a med balkong som har en häftig sjöutsikt mot Mälarens vatten. Här finner du en tidstypiskt modern planlösning där kök och vardagsrum ligger i öppen harmoni - perfekt för dig som gillar umgänge och gemenskap. Lägenheten har fönster i fyra väderstreck och de stora fönstren gör känslan härligt ljus och levande. Tre sovrum där det ena sovrummet har plats för dubbelsäng och även utsikt mot vattnet. Förvaringsmöjligheterna är goda i en klädkammare samt flertalet garderober. Ett extra, uppskattat plus med lägenheten är att den har två helkaklade badrum. Mycket goda kommunikationer med tvärbana, pendeltåg, bussar och t-bana på kort promenadavstånd. Fina omgivningar med restauranger, affärer och sköna promenadstråk på bryggorna vid vattnet. Närmsta badbrygga ligger 50 m från porten. På ca 15 minuter med cykel tar du dig in till centrala Stockholm

Sponsrade länkar
Stockholm / Liljeholmskajen
Sjöviksbacken 6, 7 tr
Slutpris: 7 000 000 kr
Boarea: 93 kvm
Avgift: 5 617 kr/mån
Driftkostnad: 845 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 7 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sjöviksbacken

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.