Sjöviksbacken 47, 5 tr

Sjöviksbacken 47, 5 tr

Slutpris

6 650 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Sjöviksbacken 47, 5 tr


Slutpris
6 650 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

Social 4:a i högt läge med två stora balkonger med utsikt!

Varmt välkomna till denna välplanerade 4:a i högt läge med två stora balkonger med utsikt mot Södermalm respektive ett stort grönområde!

OBS: För Video-visning, Privatvisning, Förhandsvisning eller dylikt, kontakta ansvarig mäklare Michelle Carlsson.

Här bor ni rymligt i en social lägenhet med fönster och balkonger i två väderstreck. Hallen erbjuder avhängning till vänster om entrén och här har ni även en wc med dusch direkt till höger. Från hallen kliver ni in i bostadens rymliga vardagsrum med utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, bokhylla eller annan trivselmöbel. Rummet är socialt planerat och har ett rikligt ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier samt balkongdörren i glas. Väl ute på den inglasade balkongen så kan ni blicka ut över Stockholm med Norra Tornen som en markör i horisonten. Balkongen erbjuder plats för loungemöbler, planteringar och annat önskvärt. Bostadens andra balkong finner ni på andra sidan huset med utsikt mot grönska, odlingslotter och ny arkitektur. Även denna läktare är rymlig med gott om yta avsedd för utemöbler och växter. Ni finner ingången till denna från matplatsen som ligger i öppen planlösning till köket. Här finns utrymme för ett större sällskap att sitta omgivna av generösa fönsterpartier mot parkområdet utanför. Det fullutrustade köket är stilrent och erbjuder bra förvaring samt arbetsyta. De tre sovrummen är rymliga och två av dem har inbyggda garderober. Det stora badrummet är stilrent och har både tvättmaskin och torktumlare samt utrymme för badkar. Till bostaden hör ett stort källarförråd.

Brf Liljeholmshöjden är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 71st bostäder som samtliga upplåts med bostadsrätt och en hyresrättslokal om 169 kvm. Föreningen har 54st parkeringsplatser i garage. Föreningens medlemmar har även tillgång till en stor gemensam takterrass med utsikt över Stockholm (bild finns i annonsen), gård med lekplats, cykel- och barnvagnsrum, rullstolsförråd samt städförråd. För övernattande gäster finns gästlägenhet av hyra. Inget underhåll är planerat de närmast fem till tio åren då fastigheten är byggd 2015.

Bostaden är placerad med ett attraktivt läge kort gångavstånd ifrån Liljeholmstorget och Liljeholmskajen. Gallerian Liljeholmstorget erbjuder alltifrån vårdcentral och banker till butiker, apotek och gym. Bostaden ligger på en höjd omgiven av grönska och ny arkitektur. En kort cykeltur bort finner ni Mälaren på bara ett par minuter med härliga badplatser samt strandpromenader längs med Liljeholmskajen och Årstaviken. Goda kommunikationer med buss, pendeltåg, tunnelbana och flygbuss inom kort avstånd.

Välkommen på visning!


Boarea
91 kvm
Avgift
5 061 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-01-20

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sjöviksbacken såldes av oss 2021-01-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sjöviksbacken.

Boka värdering

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.