Sjöviksvägen 128, vån 9

Sjöviksvägen 128, vån 9

Slutpris

5 850 000 kr


Stockholm— Nyproduktion

Sjöviksvägen 128, vån 9


Slutpris
5 850 000 kr

Stockholm— Nyproduktion

Nyproducerad fantastisk gavellägenhet med fönster i tre väderstreck, två balkonger och sjöutsikt!

Välkommen till en unik gavellägenhet med fönster i tre väderstreck samt två balkonger, en med sjöutsikt och en med soligt söderläge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ligger i hörnläge med plats för både matplats och soffgrupp. Tack vare den öppna planlösningen finns det plats för många nära och kära till bords om så önskas. Från vardagsrummet kommer du ut till den ena balkongen med sjöutsikt (ca 9 kvm) och den andra balkongen (ca 6 kvm) når du från sovrummet - här du kan du sitta och njuta för fullt - två riktigt härliga uterum sommartid!

Smakfullt fullutrustat kök. Det mindre sovrummet ligger intill vardagsrummet och har sjöutsikt. Det stora sovrummet ligger i hörnläge och har balkong om ca 6 kvm i söderläge, Sovrummet rymmer dubbelsäng samt har bra förvaring i en walk-in closet. Rymligt helkaklat fräscht badrum med mörkgrå klinker och vita kakelplattor. Här finns en duschhörna med duschvägg i klarglas, kommod med spegel samt tvättmaskin och torktumlare under praktiskt arbetsbänk med bra förvaring i överskåp. Bra förvaring i hallen med skjutdörrsgarderob. Genomgående ljusa, vitmålade väggar och vacker ekparkett i lägenheten.

Boende har tillgång till den gemensamma 150 kvm stora terrass som är byggd på en utav husets utskjutande volymer och mot berget finns det även en smal gård.

Närheten till vattnet och Söder bidrar till områdets popularitet. Områdets knutpunkt Sjövikstorget erbjuder mysiga restauranger, caféer och matbutik.
På promenadavstånd från porten hittar man Liljeholmstorget med tillgång till tunnelbana, tvärbana och bussar. Med tunnelbanans röda linje från Liljeholmen tar du dig till T-centralen på ca 10 minuter. Bussar går även från Sjöviksvägen ett par hundra meter från porten. En kortare promenad bort finns pendeltågsstation Årstaberg. Du kan också ta dig till Årstaberg med buss.

Drömmer du om att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt. Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten.
Tillträde till lägenheten sker 2 mars 2017. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Ser mer information under fakta fliken.


Boarea
75 kvm
Avgift
4 475 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
9 av 9 (Hiss finns)
Såld
2017-01-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.